• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Районний семінар учителів інформатики

Районний семінар учителів інформатики

2017-10-23

23 жовтня 2017 року на базі Себинської ЗОШ відбувся семінар учителів інформатики з проблеми « Викладання інформатики в умовах оновлення змісту освіти». Під час семінару відвідали показові уроки у 5 класі з теми «Файли, папки та операції над ними »( учитель:Климчук К.М., спеціаліст І кваліфікаційної категорії) та у 9 класі з теми «Засоби захисту даних та безпечної роботи на комп’ютері» ( учитель: Воробйов В.І.,спеціаліст ІІ кваліфікаційної категорії ) .

Педагоги взяли участь у методичному діалозі з проблемного питання семінару.

Розглянули питання проведення позакласної роботи з інформатики. Педагоги обговорили шляхи ефективної організації роботи з обдарованими учнями. Здійснили аналіз проведення конкурсу «Комп’ютерної графіки», обговорили організаційні моменти проведення районних олімпіад з інформатики та інформаційних технологій, інтерактивного конкурсу «Бобер».

При підведенні підсумків педагоги високо оцінили практичну значимість семінару, високий рівень показових уроків. Вчителі вийшли з семінару переповнені позитивними враженнями та новими ідеями. /Files/images/DSC04535.JPG/Files/images/DSC04514.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 390

Коментарi