• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Онлайн-конференція до Дня безпечного Інтернету

Онлайн-конференція до Дня безпечного Інтернету

2021-02-11

Відповідно до плану методичної служби КУ «Новоодеський РЦФГ та НМЗЗО» на 2021 рік до Дня безпечного Інтернету 10 лютого 2021 року відбулася онлайн-конференція для педагогічних працівників з проблеми «Безпечний Інтернет для освітян». У заході взяли участь 22 педагога.

Захід проводився у рамках відзначення Дня безпечного Інтернету (Safer Internet Day), який проходив під гаслом “Разом для найкращого Інтернету” та проводився з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх. Під час конференції розглянуто питання:

- безпека дітей в Інтернеті (Салтановська Н.В., учитель інформатики Новоодеської ЗОШ №3),

- «Соціальна інженерія: як хакери використовують вразливості людей» (Бібіков Ю.М., учитель інформатики Новоодеської ЗОШ №1),

- захист персональних даних (Прозоров Р.В., учитель інформатики Троїцького ЗЗСО),

- віртуальний імідж педагога: можливості та ризики інтернет-комунікації

Протягом заходу педагоги отримали цікаву інформацію та навички, які необхідні для успішної роботи в умовах цифровізації суспільства. В заході взяли участь педагоги різного фаху, щоб надихнутися для позитивних змін онлайн, підвищити освіченість з питань безпеки онлайн. Ми б хотіли подякувати педагогам, хто брав участь, хто висвітлював проблемні питання до Дня безпечного Інтернету 2021!

Кiлькiсть переглядiв: 119

Коментарi